Slider Image
Slider Image

Tražiš praksu? Dođi u Deichmann!

Osim naših zaposlenika su u mnogim poslovnicama dio našeg tima i učenici koji kod nas obavljaju obaveznu praktičnu nastavu. U Deichmannu vidimo u učenicima na praktičnoj nastavi potencijal za svježe ideje kao i naš mogući budući kadar.

Što nudi praksa:
• prvi dodir s poslovnim svijetom
• iskustvo na radnom mjestu
• sticanje novog znanja

Pridobivanjem ključnih kompetencija za svoj rad, obogaćivanjem svojeg znanja te sticanjem prvog radnog iskustva učenici na praktičnoj nastavi obezbijede si bolje mogućnosti za prvo zapošljavanje. Kroz praksu učenici dobiju prvi uvid u posao i radne procese u preduzeću te potreban stepen samostalnosti pri obavljanju posla. U Deichmannu se trudimo ulagati u profesionalni razvoj naših učenika stoga na područjima gdje praktičnu nastavu obavlja veći broj praktikanata, za njih organiziramo kraće radionice na temu prodajnih vještina, servisa kupaca i sl.

Mladi donesu sa sobom nove ideje, novi pogled na posao k tome i inovativnost. Mogućnost miješanja mladih i iskusnih prodavača je za samo preduzeće pozitivno i donosi napredak te nove uspjehe.
Zato rado pozivamo sve zainteresirane učenike da se prijave za obavljanje praktične nastave u našim poslovnicama i zajedno s nama započnu svoju priču o uspjehu.

Kontakt:
hr-ba@deichmann.com