Slider Image
Slider Image

Zašto odabrati Deichmann?

CIJENIMO TE KAO UČENIKA/UČENICU I POŠTUJEMO KAO OSOBU.

Više >>

Našim se učenicima zaista posvetimo: kako bismo ti mogli što kvalitetnije prenijeti naše znanje i iskustvo u našim poslovnicama primamo na praksu istovremeno najviše 2 učenika. Na taj način ti možemo obezbijediti optimalnu podršku prilikom tvojeg praktičnog osposobljavanja.

U DEICHMANNU JE POSAO PRODAVCA MNOGO VIŠE.

Više >>

U Deichmannu znamo da posao prodavca iziskuje mnogo više nego samo prodajne vještine: svaki prodavac/-čica je ujedno psiholog, stručnjak za materijale, znalac IT-ja… Zato je dio našeg tima i stručni saradnik koji redovno provodi različita osposobljavanja za naš prodajni tim.

ULAŽEMO U TVOJ PROFESIONALNI I LIČNI RAZVOJ.

Više >>

Našim praktikantima nudimo mogućnost dodatnog usavršavanja. Putem našeg elektroničkog modula za obrazovanje (ELMO) imat ćeš priliku da pridobiješ dodatna znanja o poznavanju robe, prodajnim i komunikacijskim vještinama…

MOŽEŠ POSTATI DIO TIMA DEICHMANN.

Više >>

Ponosimo se time što imamo nekoliko zaposlenika koji su započeli svoj karijerni put u kompaniji Deichmann i nakon završenog obrazovanja odlučili (p)ostati dio našeg prodajnog tima. Radovat će nas ako budeš i ti u nama prepoznao/la svojeg budućeg poslodavca.

JER OBOŽAVAMO CIPELE.

Više >>

Ako voliš cipele i sve što je povezano s modom, odluka za praksu u kompaniji Deichmann, prava je za tebe! To će ti pružiti priliku pratiti najnovije modne trende iz prvoga reda.

Kako se mogu prijaviti za obavljanje trgovačke prakse u Deichmannu?

U Deichmannu vjerujemo da učenici na praksi u kompaniju unesu novu svježinu i novi pogled na posao. Prilika da se na istome mjestu susretnu mladost i entuzijazam učenika te iskustvo naših zaposlenika, izvanredna je prilika za dalji razvoj i rast.

Ako smo u tebi probudili zanimanje i htio/htjela bi se prijaviti na trgovačku praksu u trgovini Deichmann, ili nam možda poslati koje drugo pitanje, to možeš uraditi putem sljedeće e-mail adrese:

hr-ba@deichmann.com

 

Klikni i pošalji svoju prijavu za praksu!

PRIJAVA ZA TRGOVAČKU PRAKSU U TRGOVINI DEICHMANN